Vloeren


Marmoleum

Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren en verschijningsvormen. Naast de bekende rollen Marmoleum zijn er ook Marmoleum tegels en Marmoleum click, het paneelproduct met vele combinatiemogelijkheden.
Meer informatie

Laminaat

Laminaat is de perfecte vloerbekledingsoplossing voor jouw interieur. Er is een uitgebreide palet van kleuren en stijlen, moderne en traditionele ontwerpen, tegels en — brede, smalle of extra brede — planken.
Meer informatie

Tapijt

Ontdek de vele mogelijkheden van tapijt en maak je eigen persoonlijke woonsfeer om heerlijk te wonen en te leven! Marcus Interieur levert prachtige en sfeervolle tapijten en karpetten uit de collecties van Desso, Bonaparte en Parade.
Meer informatie


Houten vloeren

Marcus Interieur levert prachtige houten vloeren van optimale kwaliteit en duurzaamheid. Houten vloeren bestaan uit drie lagen massief hout en zijn bedekt zijn met een beschermende afwerking.
Meer informatie

PVC

De duurzame PVC vloeren zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhouds-vriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.
Meer informatie

Onderhoud

Welke vloer u ook kiest, hij moet onderhouden worden. Marcus Interieur adviseert u graag en levert de benodigde onderhoudsmiddelen. Neem voor informatie contact met ons op.
Meer informatie


Marmoleum | Laminaat | Houten vloeren | Tapijt | PCV | Onderhoud