Raamdecoratie


Binnenzonwering

Onze binnenzonwering-collectie van Luxaflex ontzorgt u volledig in het regelen van licht- en temperatuur in uw huis. Kies een unieke stof en kleur voor elke kamer en selecteer vervolgens de juiste transparantie per kamer – van privacy voor de badkamer en slaapkamer tot zacht gefilterd licht voor de woonkamer. De keuze is aan u.
Meer informatie

Buitenzonwering

Marcus Interieur levert ook de buitenzonwering van Luxaflex. Om elke klant een perfecte oplossing te bieden en hebben wij een geweldige selectie gemaakt van buitenzonwerings-oplossingen. In onze showroom kunt u kennismaken met onze producten en krijgt u bovendien professioneel advies om u eenvoudig door het selectieproces heen te leiden.
Meer informatie

Gordijnen

Op zoek naar gordijnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist in zachte raamdecoratie: gordijnen en vouwgordijnen, geschikt voor elke ruimte en voor alle woonstijlen. Inspiratie opdoen in deze veelzijdige gordijncollectie? Kom naar onze showroom of blader door onze gordijnboeken.
Meer informatie

Horren

Voor vrijwel ieder raam of iedere deur is een hor te bestellen. Openen, rollen of schuiven: Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende soorten en maten horren die wij voor u monteren. Vliegen en insecten blijven buiten, terwijl uw huis optimaal word geventileerd.
Meer informatie


Wilt u meer informatie of een afspraak maken om woonideeën op te doen.
Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 033 465 59 13.

[honeypot honeypot-236]